Білівський НВК П`ятниця, 29.03.2024, 17:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Грудень » 2 » Друга річниця Революції Гідності
00:00
Друга річниця Революції Гідності

Україна – це територія гідності й свободи. Такими нас зробила революція Гідності в 2013 році. Побиття студентів 30 листопада, мільйонне віче 1 грудня, захоплення адмінбудівель на Майдані і Хрещатику, "коктейлі Молотова" на Грушевського, перші жертви, загибель "Небесної сотні" - це був надзвичайно важкий і болісний іспит для України, але ми продемонстрували свою єдність, гідність, своє прагнення до свободи навіть ціною життя.

В нашому закладі було розроблено план  заходів приурочених цим подіям. Напередодні 21 листопада,  учні середніх та старших класів переглянули проект каналу ICTV «Революція Гідності». Хронологія подій відображених в спецпроекті знову заставила всіх присутніх пережити ті емоції, почуття які панували осінню 2013 року. В класі панувала тиша та сльози на очах від болючих спогадів про трагічні події на Майдані.

А вже 27 листопада на загальношкільну виховну годину було запрошено волонтера, активіста, учасника Майдану благочинного храмів Ізяславського округу Хмельницької єпархії Української Православної Церкви Київський патріархат митрофорного протоієрея о. Володимира Ковальчука. В першій частині заходу учні спільно з отцем Володимиром виконали гімн України, хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх тих хто цінною власного життя виборював демократичні цінності держави її єдність. Далі слово було надано для благочинного, який  розповів про передумови виникнення народного спротиву, про те, що волелюбний український народ не міг терпіти такої наруги над своєю гідністю, свободою вибору. Говорив він про те, що постійно в своїх молитвах звертається до Бога з проханням Миру для України, злагоди, єдності. Крім того, вже цілий рік, активно займається волонтерською справою, з метою допомоги бійцям на Сході нашої держави.  О. Володимир  в своїй розповіді про події на Майдані та Сході України зумів передати  дітям відчуття їх власної значущості у творені нової держави.  

По закінченню заходу, діти передали зібрані овочі, намальовані малюнки з метою долучитися до спільної справи - допомоги Захисникам України на Сході нашої держави. 

Дякуємо священнослужителю за змістовну розмову, за непереможний дух патріотизму, за велику любов до України, за Божу благодать яку відчув кожен присутній в залі. 

Переглядів: 323 | Додав: ruta | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024uCoz